Boek
Nederlands

Jules wil geen tomaatjes eten

+1
Jules wil geen tomaatjes eten
×
Jules wil geen tomaatjes eten Jules wil geen tomaatjes eten

Jules wil geen tomaatjes eten

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Genre:

Papa bakt een groentetaart. Hij doet er paprika, aubergine en courgette in. Die groenten vindt Jules lekker. Hopelijk zitten er geen tomaatjes in de taart, want die lust Jules niet. Of toch wel?

Een herkenbaar en grappig verhaal dat mooi aansluit bij de leefwereld van peuters en kleuters. Je kan dit prentenboek combineren met het uitklapboek Jules lust graag groenten.

The

Onderwerp
Groenten, Voeding
Titel
Jules wil geen tomaatjes eten / tekst en illustraties Annemie Berebrouckx
Auteur
Annemie Berebrouckx
Taal
Nederlands
Uitgever
Ekeren: Mamie, 2022
[28] p. : ill.
ISBN
9789464599022 (hardback)

Over Annemie Berebrouckx

Annemie Berebrouckx (24 juli 1970) is illustrator en auteur van kinderboeken en studeerde in 1991 af aan Sint Lucas Antwerpen in de richting Toegepaste grafiek & illustratie. Ze schrijft en illustreert vooral karton- en prentenboeken, boeken voor eerste lezers en educatieve uitgaven. Berebrouckx hoopt vooral dat haar verhalen kinderen laten genieten, maar hen tegelijkertijd ook sterker en weerbaarder maken.

Berebrouckx is vooral gekend als auteur en illustrator van de boeken over Jules. Haar eerste prentenboek De eend van Jules verscheen in 1998. Ondertussen zijn er al meer dan 55 boeken van Jules verschenen, net als spelletjes, puzzels, doeboeken en poppen. Jules speelt ook de hoofdrol in het taalontwikkelingsprogramma Dag Jules dat in 85 procent van de Vlaamse kleuterscholen gebruikt wordt.

In 2000 kreeg Berebrouckx een Boekenwelp voor De oma van Jules. Het boek prijkt, met 98 andere boeken, op de lijst "Het Mooiste Kinderboek Aller Ti…Lees verder op Wikipedia