Boek
Nederlands

Meer avonturen van de dappere ridster

Janneke Schotveld (auteur), Milja Praagman (illustrator)
+1
Meer avonturen van de dappere ridster
×
Meer avonturen van de dappere ridster Meer avonturen van de dappere ridster

Meer avonturen van de dappere ridster

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Of ze nu met de koning getrouwd is of niet, de dapperste ridster van het land zit nooit stil. Als ze haar band niet aan het plakken is, dan is ze wel wanhopige jongetjes uit bomen aan het halen, of vermiste honderdjarige dametjes aan het zoeken, of roept ze een veel te drukke groep 6 tot de orde. Ook helpt ze wanhopige boekhandelaren, verliefde koks en reuzen met kiespijn. En na elke grote of klei
Titel
Meer avonturen van de dappere ridster
Auteur
Janneke Schotveld
Illustrator
Milja Praagman
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Van Holkema & Warendorf, © 2022
85 p. : ill.
ISBN
9789000379095 (hardback)

Over Janneke Schotveld

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Agaath

Janneke Schotveld (Lelystad, 3 maart 1974) is een Nederlandse kinderboekenschrijver. In 2018 kwam de film Superjuffie uit, die is geschreven op het in 2011 uitgegeven gelijknamige boek van Schotveld.

Biografie

Na de middelbare school studeerde Schotveld creatieve therapie. Daarna volgde zij een opleiding aan de Pabo. Sinds 2007 schrijft zij kinderboeken. Met haar eerste boek Villa Fien won zij de Hotze de Roosprijs. In 2012 ontving zij van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury voor haar boek Superjuffie! een Pluim van de kinderjury.

Bibliografie

  • 2007 - Villa Fien
  • 2008 - Zsa Zsa
  • 2009 - Hotel Kindervreugd
  • 2010 - Robbie en Raffi (serie)
  • 2010 - De flat van Fatima
  • 2011 - Het vergeet me nietje
  • 2011 - Superjuffie
  • 2012 - Superjuffie komt in actie!
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties