Boek
Nederlands

Herinnering

J.D. Robb (auteur)
+1
Herinnering
×
Herinnering Herinnering

Herinnering

In de reeks:
Genre:
Inspecteur Eve Dallas van de politie van New York krijgt in december 2059 bezoek van haar pleegmoeder die ze een paar dagen later vermoord vindt.
Titel
Herinnering
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Memory in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2021
382 p.
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022590225 (paperback)

Besprekingen

Het verhaal speelt in 2059. Inspecteur Eve Dallas van de politie van New York krijgt bezoek van haar oude pleegmoeder Trudy, wat allerlei nare herinneringen oproept. Een paar dagen later vindt Eve Trudy’s lijk, ze is vermoord. Ondanks het feit dat het kerst is, werkt Eve met hulp van haar echtgenoot Roarke hard door aan de zaak. Deze steenrijke allesweter/alleskunner overlaadt haar intussen met kerstcadeaus. Tussen de bedrijven door is er ook tijd voor seks. Eve is een wat merkwaardig karakter, komt soms ongeloofwaardig over. Onschuldig tijdverdrijf met voor de fans weer veel bekende personages. Deel 22* van de 'Eve Dallas-serie’.

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)

  • 01 Vermoord naakt (1995) Naked in death
  • 02 Vermoorde reputaties (1995) Glory in death
  • 03 Vermoorde schoonheid (1996) Immortal…Lees verder op Wikipedia