Mijn leestipper: leestips uit onze romancollectie op maat van je eigen voorkeur!

Op zoek naar een goed boek, maar geen inspiratie? De reeks van de zeven zussen al gelezen, maar wat dan?  Op zoek naar een goede thriller of een spannend boek Als lid van de bib kan je terecht bij 'Mijn Leestipper' voor leestips naar je eigen smaak en voorkeur uit onze romancollectie.

mijn leestipper

Wat?

Mijn Leestipper geeft je elke maand leestips naar jouw eigen smaak en voorkeur, recht uit de fictiecollectie van de bib.

Om je te leren kennen, maakt Mijn Leestipper gebruik van je leenhistoriek en leesprofiel. Inloggen kan eenvoudig met je profiel op Mijn Bibliotheek. Elke maand krijg je 30 titels van romans uit onze collectie die het best bij jouw voorkeuren passen. Je vindt ze op de website, of - als je dat wil - in een maandelijkse e-mail. De boeken worden geselecteerd op basis van je leesvoorkeuren, je uitleenhistoriek en de collectie Nederlandstalige romans van de bib.

Hoe werkt het?

Surf naar mijnleestipper.bibliotheek.be en log in met je profiel op mijn bibliotheek. Vul de eerste keer enkele vragen in die peilen naar je leesvoorkeuren. Nadien krijg je via de website direct een selectie van 30 romans die beantwoorden aan jouw leesvoorkeur. Als je wil, kan je deze voorkeuren ook ontvangen in een maandelijkse e-mail.

Nog geen profiel op mijn bibliotheek? Maak er dan hier snel een aan.