Wandeling jeugdboekenmaand

Ben je tussen 4 en 12 jaar en heb je zin in een leuke namiddag met het hele gezin ? Trek dan snel je wandelschoenen aan en doe mee met de feestelijke jeugdboekenmaandwandeling.

De wandeling is 2,5 km en start aan de openbare bibliotheek van BekkevoortVolg de wegwijzers wandeling jeugdboekenmaand.

Affiche jeugdboekenmaand

Hoe werkt het?

Onderweg kom je 5 kleine opdrachten tegen, die je moet oplossen.

De opdrachten uit reeks 1 (in het rood) zijn voor kinderen van 2de kleuterklas tot en met 2de leerjaar
De opdrachten uit reeks 2 (in het blauw) zijn voor kinderen van 3de leerjaar tot en met 6de leerjaar

Bij sommige vragen vind je meerdere antwoorden. Het cijfer dat staat bij het juiste antwoord, is het cijfer dat je moet onthouden. Bij sommige vragen is het cijfer het antwoord op de vraag. Als je de opdrachten juist oplost, verzamel je op het einde van de wandeling een cijfercode van 5 cijfers.

Na de wandeling kan je met je cijfercode een verrassing komen afhalen in de bibliotheek (tijdens de openingsuren).

Praktisch:

De wandeling loopt van 13 maart tot en met 25 april 2021.
Start- en eindpunt wandeling: openbare bibliotheek Bekkevoort
Materiaal dat je nodig hebt tijdens de wandeling: een pen en een stukje papier om de code van 5 cijfers op te schrijven, aangepaste schoenen (sommige wegen zijn onverhard).

Je kan je cadeautje in de bibliotheek komen ophalen tijdens de openingsuren tot en met 8 mei 2021.

Hier kan je het routeplan van de wandeling downloaden

Wil je je wandeling een beetje feestelijker maken? Download dan hier het jeugdboekenmaandfeesthoedje

Veel plezier!!!